A Review Of oyun bilgisayarları

Wiki Article



Bu yüzdendir ki maksimum değerlerde çalışan ve yüksek performans sağlayan bu bilgisayarların grafik kartları da ekstra soğutmalarla desteklenmiştir. Oyun bilgisayarlarında biri dahili diğeri ise harici olmak üzere iki tip ekran kartı kullanılmıştır. Bu bilgisayarlarda bulunan ekran kartları arasında en önemli olan harici ekran kartıdır. Üstelik oyuncu bilgisayarlarında ekran kartının bellek hızı da önemlidir.

En iyi oyun RAM yapılandırmasına sahip bir donanım bekliyorsanız, Strix Scar fifteen’in DDR5 kullandığını duymaktan memnun kalacaksınız.

Yüksek performansıyla oyundan, RGB aydınlatmalarıyla odanızdan keyif alacağınız en iyi oyuncu bilgisayarlarını listeledik.

Özenle hazırladığımız oyuncu bilgisayarı tavsiye içeriğimizde HP ve MSI gibi markalara yer verdik. Bu bilgisayarların teknik özelliklerinden bahsetmeyi de unutmadık.

Bu modeller arasından kendi kullanımınıza uygun birini seçerek daha keyifli ve akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

İşletim sistemi Home windows olmayan modellerden devam edecek olursak Dell G15 5510 oyuncu bilgisayarının da oyuncuların sıklıkla tercih ettiği bir design olduğunu görüyoruz. İşletimci olarak Intel Core i5’in kullanıldığı bu bilgisayarın, fiyat-performans olarak bakıldığında oldukça tatmin edici olduğu söylenebilir.

Dizüstü bilgisayarın 512 GB SSD’si hızlıdır, ancak tıkalı bir Steam kitaplığınız varsa bir değiştirmeyi hesaba katmak isteyebilirsiniz.

Bunun yanında oyuncu bilgisayarlarının vazgeçilmezleri klavye ve mouse setlerini oyuncuların kendi rahatlıklarına göre seçmeleri oyunlarından üst düzey zevk almalarını sağlar. SSD tercihi aynı zamanda oyunun açılma süresini de hızlandıracağından oyunun keyfinin kısa sürede kazanılmasına propertyımcı olacaktır.

Turkcell Pasaj’dan yapacağınız kontratlı oyun bilgisayarı alışverişlerinizde advertınıza kayıtlı hattınızın veya hatlarınızın uygunluğuna göre, ödemelerinizi taksitli olarak Turkcell faturalı hattınıza yansıtarak gerçekleştirebilirsiniz. Notebooklarda 12 aya kadar varan taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

16 GB RAM desteği bulunan oyun bilgisayarları cihaz, bu sayede en yeni oyunlarda takılma sorununu ortadan kaldırıyor.

This means normal cleansing and ensuring your sport settings are often optimized so your hardware isn’t Performing overtime each time you boot up a recreation.

Bir oyun bilgisayarı donanımı sayesinde yalnızca oyun oynamaktan çAlright daha fazlasını yapma özelliğini bünyesinde barındırır. Ek olarak, bilgisayar oyunları konsol oyunlarından daha uyguna gelir. Oyun konsolları çAlright oyunculu oyunlar için top quality özellikleri satın almanızı talep ederken oyun bilgisayarlarında ekstra harcama yapma zorunluluğu söz konusu değildir.

Yeni nesil oyunlar için RTX teknolojisini aktif bir biçimde kullanılan oyunları desteklemektedir. DLSS teknolojisi ile daha iyi oyun performansına sahip olmanızı sağlamaktadırlar.

En iyi oyun bilgisayarı modellerinden oyun bilgisayarları olan HP Omen 30L, RTX 3060 ekran kartıyla ilgi uyandırıyor. RTX ve DLSS teknolojilerini bir arada bulunduran cihaz, bu sayede yüksek kalitede oyun oynamanızı sağlıyor.

Report this wiki page